Se incarca...

Sanatate

Sanatate - daca vrei sa afli cele mai noi si interesante informatii despre sanatate, atunci ai ajuns in sectiunea potrivita. Aici vei descoperi sfaturi utile si practice de la specialisti, studii stiintifice si noutati din domeniul medical. Fie ca vrei sa iti imbunatatesti stilul de viata, sa previi anumite afectiuni sau sa te informezi despre cele mai noi tratamente disponibile, aici vei gasi raspunsurile pe care le cauti. Citeste articolele noastre si afla cum sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi!

Accidentul Vascular Cerebral
Publicat pe 11 Aprilie 2024

Accidentul vascular cerebral (AVC), cunoscut si sub numele de atac cerebral, este o afectiune medicala grava care se produce..

Carii dentare
Publicat pe 11 Martie 2024

Ce sunt cariile dentare si cum le putem preveni si trata? Cariile dentare sunt una dintre cele mai frecvente probleme de..

Cum sa ma las de fumat
Publicat pe 28 Februarie 2024

Fumatul este o dependenta puternica si renuntarea la acest obicei poate fi o provocare pentru multi oameni.

Beneficiile naturii pentru sanatatea mintala
Publicat pe 01 Februarie 2024

Natura este o sursa de vindecare si echilibru pentru mintea noastra. Studiile au aratat ca expunerea la natura reduce stresul,..

Sfaturi pentru sanatatea ochilor
Publicat pe 27 Ianuarie 2024

Ochii sunt una dintre cele mai importante parti ale corpului nostru, dar adesea ii neglijam sau ii supunem la factori de risc..

ION STIE

Copyright © ION STIE by Atodirese Web Design ❤️