Se incarca...

PayPal ce este

Publicat pe 06 Februarie 2024

PayPal ce este? PayPal este un serviciu online care permite efectuarea de plati si transferuri de bani prin internet. PayPal este folosit de milioane de persoane si companii din intreaga lume pentru a efectua si primi plati in diverse valute, in mod sigur, rapid si convenabil.

Pentru a folosi PayPal, trebuie sa va creati un cont pe site-ul PayPal si sa il asociati cu o carte de credit, o carte de debit sau un cont bancar. Astfel, puteti plati pentru bunuri si servicii online fara a divulga datele dumneavoastra financiare fiecarui comerciant. De asemenea, puteti primi bani de la alti utilizatori PayPal, fie ca sunt prieteni, familie sau clienti.

PayPal ofera diferite niveluri de protectie pentru cumparatori si vanzatori, in functie de tipul de tranzactie si de tara in care se afla. De exemplu, daca ati cumparat ceva online si nu ati primit produsul sau nu corespunde descrierii, puteti deschide o disputa in termen de 180 de zile de la plata si sa cereti o rambursare. PayPal va media conflictul intre dumneavoastra si vanzator si va decide cine are dreptate. Daca sunteti vanzator, puteti beneficia de Protectia Vanzatorului PayPal, care va acopera in cazul in care cumparatorul sustine ca nu a primit produsul sau ca a fost deteriorat.

PayPal percepe anumite comisioane pentru tranzactiile efectuate prin intermediul sau, in functie de valoarea, moneda si destinatia platii. De exemplu, daca trimiteti bani unui prieten din Romania, nu veti plati niciun comision daca folositi soldul PayPal sau contul bancar asociat. Daca folositi o carte de credit sau de debit, veti plati un comision de 3,4% plus 0,35 euro. Daca trimiteti bani in alta tara, veti plati un comision variabil in functie de tara destinatarului si de cursul de schimb valutar.

PayPal este un serviciu util si popular pentru cei care fac cumparaturi online, vand produse sau servicii pe internet sau vor sa trimita sau sa primeasca bani in mod simplu si sigur. Pentru a afla mai multe despre PayPal, puteti vizita site-ul lor oficial PayPal sau puteti contacta serviciul de asistenta clienti PayPal.

Cautari asemanatoare: paypal ce este.

Toate drepturile rezervate. Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.

ION STIE

Copyright © ION STIE by Atodirese Web Design ❤️