Se incarca...

Cel mai ieftin oras din Romania

Publicat pe 22 Ianuarie 2024

Cel mai ieftin oras din Romania - Daca sunteti in cautarea unui oras ieftin pentru a trai in Romania, atunci ar trebui sa luati in considerare urmatoarele optiuni. Acestea sunt cele mai ieftine orase din Romania, conform unui studiu realizat de site-ul Vocea Europei, care a analizat preturile chiriilor si ale utilitatilor in 2023.

1. Botosani

Botosani - Acest oras din nord-estul Romaniei are un cost mediu al vietii de doar 1.100 de lei pe luna, pentru o persoana singura. Chiria pentru un apartament cu doua camere pleaca aproximativ de la 600 de lei, iar utilitatile sunt undeva pe la 200 de lei. Botosaniul are un patrimoniu cultural bogat, fiind locul de nastere al unor personalitati precum Mihai Eminescu, Nicolae Iorga sau George Enescu.

2. Vaslui

Vaslui - Un alt oras din Moldova, Vaslui are un cost mediu al vietii de 1.200 de lei pe luna, pentru o persoana singura. Chiria pentru un apartament cu doua camere porneste aproximativ de la 700 de lei, iar utilitatile sunt undeva la 250 de lei. Vaslui este cunoscut pentru batalia din 1475, cand armata lui Stefan cel Mare a invins oastea otomana.

3. Suceava

Suceava - Orasul din Bucovina are un cost mediu al vietii de 1.300 de lei pe luna, pentru o persoana singura. Chiria pentru un apartament cu doua camere incepe de la 800 de lei, iar utilitatile sunt de 300 de lei. Suceava este renumit pentru manastirile sale pictate, care fac parte din patrimoniul UNESCO.

4. Targu Jiu

Targu Jiu - Orasul din Oltenia are un cost mediu al vietii de 1.400 de lei pe luna, pentru o persoana singura. Chiria pentru un apartament cu doua camere incepe de la 900 de lei, iar utilitatile sunt de 350 de lei. Targu Jiu este locul unde se afla celebrele opere ale lui Constantin Brancusi: Coloana Infinitului, Poarta Sarutului si Masa Tacerii.

5. Calarasi

Calarasi - Orasul din sud-estul Romaniei are un cost mediu al vietii de 1.500 de lei pe luna, pentru o persoana singura. Chiria pentru un apartament cu doua camere porneste de la 1000 de lei, iar utilitatile sunt de 400 de lei. Calarasi este situat pe malul Dunarii si ofera oportunitati pentru pescuit, plimbari cu barca sau vizitarea rezervatiilor naturale.

Acestea sunt cele mai ieftine orase din Romania, dar nu si cele mai putin atractive. Fiecare dintre ele are ceva de oferit celor care vor sa traiasca acolo, fie ca este vorba de cultura, natura sau istorie.

Cautari asemanatoare: cel mai ieftin oras din romania.

Toate drepturile rezervate. Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.

ION STIE

Copyright © ION STIE by Atodirese Web Design ❤️